Afbeelding

O Denneboom!

Actueel 25 keer gelezen

Op donderdag 20 december is op de Hendrik Boogaard School aan de Sportlaan het kerstfeest gevierd. S’morgens hebben de kinderen in hun klassen samen gegeten van een heerlijk ontbijt buffet. In de avond was er een kerstmarkt georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan stichting Make a Wish.

Deze stichting realiseert de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Nadat er in de klas uitleg was geweest over dit mooie doel waren de kinderen allemaal zeer gemotiveerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor de zieke kinderen. De afgelopen 2 weken hebben ze dan ook hard gewerkt op school en thuis om de meest prachtige kerst creaties te maken om op de kerstmarkt te verkopen. Ook was er live muziek en kon je op de foto voor het goede doel.

Aan het eind van de avond werd er ondanks het slechte weer bij de enorme kerstboom op het schoolplein kerstliedjes gezongen. Deze boom is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van GH Hoveniers & Tuinstyling. Afgelopen week is de boom prachtig in kerstsfeer gebracht door de kinderen met mooie kerstballen met hierop een kerstwens. Deze kerstballen zijn gemaakt van speciaal papier dat weer en water bestendig is. Dit papier is aan de kinderen geschonken door Voorne Direct Officesupplies. Ook hebben we verlichting in de boom mogen hangen wat aan ons geleend is door Dutch Events Management. Al met al een kerstboom die met heel veel liefde en goedheid is geplaatst en gevuld.

Het was een zeer geslaagde dag met heel veel blije kinderen en ook de zieke kinderen zijn een beetje blij gemaakt! Na de kerstvakantie zal de cheque worden uitgereikt aan Stichting Make a Wish door de leerlingen. Sponsors en hulpouders bedankt namens de kinderen voor jullie medewerking!

Uit de krant