Afbeelding

Kerst koopzondag op de Struytse Hoeck

Actueel 23 keer gelezen

Op zondag 23 december- is er de ‘2e Kerstkoopzondag’ op het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. De winkels zijn die dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

De Kerstboom versierrace, op het grote plein bij V&D . Aan de onderste takkenrijen is klittenband bevestigd, waarop de kinderen allerlei versierselen kunnen bevestigen. Twee kinderen mogen tegelijk beginnen met het aanbrengen van de versieringen (ieder op hun eigen helft). Wie het eerste klaar is drukt op de knop, waardoor de verlichting in de kerstboom gaat branden en de kerstmuziek gaat spelen.

Over het centrum
Kerstman en Kerstwoman (?) zorgen met een rijdende kerstboom voor een swingende kerst met Spaanstalige en Engelstalig kerstsongs uit de hele wereld. Romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een heel speciale kerssfeer en tevens zorgen ze voor interactie met jong en oud; iedereen mag een dansje maken met de Kerstwoman. Ook zal de Kerstwoman al zingend ballonfiguurtjes vouwen voor de kids!

Dickens Dixieland
Een echt waanzinnige Dickens Dixielandorkest zorgt voor muzikaal vuurwerk. I’m Dreaming of a White Christmas, Jingle Bells, Let it Snow………het orkest levert met haar kerstrepertoire al jarenlang een bijzonder speciale bijdrage aan de gezellige kerstsfeer op het winkelcentrum.

The Lighthouse Singers
The Lighthouse Singers, een 4 stemmig mannenkoor uit Hellevoetsluis, geeft om ca. 14.00 en om 15.30 twee concerten met een speciaal kerst-, en wintersfeer repertoire. In mei 2004 werd een doorstart gemaakt met een zestiental oud-leden, maar wel met een andere naam en een lichter repertoire van veelal Engels- en Nederlandstalige evergreens uit de jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw. Het allereerste optreden van The Lighthouse Singers was op 2 april 2005 bij de heropening, na restauratie, van de Hellevoetse vuurtoren. Op de Struytse Hoeck treden ze op in de Centrale Hal bij Jumbo

Kerstvrouwtjes en ballonnen
De ballonnenkerstman maakt zijn vingers alvast los en maakt de mooiste ballonnenbeestjes. Om de sfeer te verhogen komen er vrolijke kerstklanken uit de Kinder Kerstkar. Het Kerstezeltje met twee kerstvrouwtjes. Het ezeltje draagt twee mandjes op zijn rug met daarin kerst traktaties. De kerstvrouwtjes delen de traktaties uit aan het winkelende publiek

De dag erna…
Op maandag de 24e kunt u overal en nergens ons Dickensorkest tegen op het centrum. Op en top kerstsfeer op De Struytse Hoeck, het orkest levert met haar kerstrepertoire al jarenlang een bijzonder speciale bijdrage aan de gezellige kerstsfeer op het centrum. Want dit dixieland orkest speelt zowel de klassieke kerstliederen als de swingende Engels/Amerikaanse carols origineel én in dixie arrangement.

Uit de krant