Afbeelding

Bestemmingsplan discotheek

Actueel 104 keer gelezen

Hellevoetsluis - Er is een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van de discotheek aan de N57. Het college van B&W heeft ingestemd met het bestemmingsplan en legt dit ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad.

Vanaf 15 december vorig jaar lag het ontwerp bestemmingsplan zes weken ter inzage. In die periode zijn er 11 zienswijzen ingediend, waaronder door Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland en door het college van de gemeente Westvoorne. In de daarop volgende maanden heeft de gemeente Hellevoetsluis zorgvuldig alle zienswijzen bestudeerd en op basis daarvan aanpassingen aangebracht in het plan.

Ook is er overleg gevoerd met de provincie, om duidelijkheid te verkrijgen over de ingediende zienswijze. De initiatiefnemer van de discotheek heeft het plan daarop aangepast, wat onder andere een vermindering van het aantal vierkante meters wegrestaurant betekent. Naar verwachting neemt de gemeenteraad van Hellevoetsluis in december van dit jaar een besluit over het bestemmingsplan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant