Afbeelding

Lotto winnaar Primera-Kooistee

Actueel 163 keer gelezen

Al jaren speel je elke week met een vast lot mee met de Lotto en af en toe koop je er nog een los lot bij. Meestal bij de Primera-Kooistee aan de Forel. Meer dan een gratis lot of een geldprijs van € 7.50 heb je niet gewonnen.

Dan wordt je gebeld door Anja, de afdeling verantwoordelijke van de Primera – Kooistee aan de Forel. Vier weken lang was er een plaatselijke actie bij de Primera-Kooistee. Als je meespeelde in de wekelijkse Lotto met een los lot ter waarde van € 3,00 maakte je kans op een jaar lang gratis meespelen. En dan blijk je de gelukkige winnaar van deze 52 loten met jackpot te zijn.

Blij verrast was Dhr. Piet Ketting met het telefoontje van Anja. Samen met zijn vrouw en twee zonen kwam hij zijn gewonnen prijs in ontvangst nemen. Anja overhandigde de familie een mooie bos bloemen en de 52 loten die Dhr. Ketting wekelijks of allemaal tegelijk in kan zetten. Die beslissing is snel genomen en Dhr. Ketting zet alle loten in een keer in. Jammer genoeg is er geen grote prijs op gevallen tijdens de trekking van afgelopen zaterdag. Veel meer dan een paar gratis loten heeft hij er niet aan over gehouden. Maar met de gratis loten die er wel op gevallen zijn speelt Dhr. Ketting vrolijk verder… wie niet waagt, die niet wint…

(gerashpe)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant