Afbeelding

Grondstoffen drugs gevonden

Actueel 99 keer gelezen

BREKEND Hellevoetsluis - Dinsdagavond zijn in een leeg bedrijfspand aan de Pascalweg in Hellevoetsluis vaten met grondstoffen aangetroffen die als basis kunnen dienen voor amfetamineproductie. De vaten zijn verwijderd door een gespecialiseerd bedrijf. De politie heeft de zaak in onderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

De eigenaar ging rond 18.00 uur het pand binnen omdat hij de huurder zocht in verband met een betalingsachterstand. Binnen ontdekte de man de vaten en waarschuwde hij de brandweer en politie. Uit voorzorg is opgeschaald en is de aanpak van deze situatie gecoördineerd door de samenwerkende hulpdiensten. Omliggende panden zijn ontruimd. Er is niemand gewond geraakt.

Schoonmaken
Het landelijk forensisch onderzoeksteam van de politie stelde na onderzoek vast dat in de vaten grondstoffen zaten die te gebruiken zijn voor amfetamineproductie. Afgelopen nacht zijn de vaten door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd. Het pand moet nog wel worden schoongemaakt door een gespecialiseerd bedrijf. Voor de omgeving zijn hierbij geen risico's.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant