Afbeelding

Vlooienmarkt op de Struytse Hoeck

Actueel 452 keer gelezen

Hellevoetsluis - Met als thema de Struytse Hoeck Zondag Zomerfair vinden er diverse themamarkten tijdens de koopzondagen in het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis, het grootste winkelcentrum op Voorne en Putten. Elke zondag is er een aanvullend thema zoals een wereldmarkt, oude ambachten, vlooien, antiek en kunstmarkt, een standwerkersconcours etc.

Op zondag 2 september wordt de vlooienmarkt gehouden. Over het hele centrum worden kramen gereserveerd voor de tweedehandsartikelen. Dat de Hellevoetse vlooienmarkt in een behoefte voorziet blijkt elke keer weer uit de overweldigende belangstelling die bestaat, zowel bij de bezoekers als bij de deelnemers. Vele tientallen standhouders zien telkens weer hun overtollige goederen van eigenaar veranderen.

De vlooienmarkt, al jaren enorm populair, is geen markt zoals iedereen kent, maar een markt waar particulieren hun overtollige spulletjes aan de man kunnen brengen. Ook verenigingen maken veelvuldig gebruik van dit soort markten om b.v. restanten van hun eigen rommelmarkten, fancy fairs etc. te slijten. Voor de vlooienmarkt kunnen alleen particuliere standhouders geplaatst worden, die hun overtollige goederen willen verkopen. Er mogen bedrijfsmatig geen goederen worden verkocht.

De vlooienmarkt in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 12.00 tot ± 17.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kan men bellen met Kwekel Evenementen, tel 0181 – 313742 of www.vlooienmarkt-hellevoetsluis.nl Tijdens de koopzondag van 9 september vindt er een ‘nostalgische’ themamarkt plaats in het winkelcentrum. Nu eens niet een gewone braderie maar meer een “Americana event” met als thema "the 50’s, 60’s en 70’s" en met live muziek van o.a. Blue Diamonds’ Riem de Wolff, ‘Strictly Elvis’ Of Course en vele gezellige kraampjes. Op 16 sept wordt een Kunst en creamarkt + ambachten gehouden. De kunst en creamarkt is bestemd voor exposanten, die door hen zelf vervaardigde artikelen willen verkopen. De laatst is op 23 sept, de Wereldmarkt.

Naast de braderie bestaat deze markt ook uit een veelkleurige ‘tropische’ multiculturele markt met vele kramen! PS, er zijn nog een paar kramen beschikbaar (0181 324310 of 320130).

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant