Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Ingezonden mededeling

Hellevoetsluis gaat met de muziek mee!

Actueel 1.439 keer gelezen

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis is woensdag 13 mei muzikaal wakker geworden. Op diverse plekken aan de Amnesty Internationallaan, Rijksstraatweg en het gemeentehuis stonden hele grote muzieknoten.

Onbekend is wie ze heeft geplaatst, maar ongetwijfeld zijn ze een verwijzing naar de start verkoop van Acapella, meerstemmig wonen. Dat woonproject kan al op veel belangstelling rekenen. Begrijpelijk: het is daar prachtig stads wonen, in een dorpse ambiance met een sterk 'buiten'gevoel door het vele groen.

Meerstemmig wonen
Acapella gaat bestaan uit twee woongebouwen met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan. Er komen in totaal 90 riante maisonnettes, appartementen, herenhuizen en stadswoningen. Allemaal met een terrastuin, balkon, loggia of dakterras op het zuiden of westen. Centraal in De Bariton en De Sopraan liggen de twee semi-openbare binnentuinen. Die het hele jaar een bloeiende aanblik geven. De Bariton en De Sopraan hebben een grote parkeergarage voor auto's, fietsen en de bergingen van de bewoners.

Stadsdorp 3223
Het woningbouwplan, Acapella meerstemmig wonen onderdeel van Stadsdorp 3223 wordt gerealiseerd op het wat in de volksmond nog altijd bekend staat als het 'Vermaat terrein" aan de Amnesty Internationallaan. Hier vindt een ware metamorfose plaats. Zo is een deel in eigendom vervallen aan de gemeente en wordt hier momenteel een voorzieningencluster gerealiseerd. Het sportcomplex is in volle aanbouw en al bijna klaar voor ingebruikname. Hier kan dan worden gezwommen en andere sporten worden beoefend. De start van de realisatie van het KindCentrum is aanstaande. Het gezellige centrum, de haven, de winkels en scholen liggen ideaal op 5 minuten fietsen.

Lang zullen we wonen
Acapella zal zeker tot de verbeelding spreken. Het is er groen, het is er nieuw en een grote groep mensen zullen er al hun woonwensen vervuld zien. Want Acapella biedt woningen in een grote variëteit en afwisseling. Allemaal met veel comfort en luxe en met dat kenmerkende buitengevoel. In Acapella is het echt 'Lang zullen we wonen!'

Interesse?
Vandaag is de verkoop van Acapella gestart. Dus als u meer informatie wilt ga dan naar http://www.acapellawonen.nl of neem contact op Kempers&Koppenol Makelaardij.

Uit de krant