Afbeelding
Foto: PR

Kolpa en Van der Hoek Makelaars gaan samen verder

Actueel 151 keer gelezen

Alsof ze in het huwelijksbootje stappen, twee oude vertrouwde makelaars kantorengaan samen verder. Het is een goede match, de makelaarskantoren van Van der
Hoek uit Oostvoorne en Kolpa uit Rotterdam.

Vanaf 1 mei is het dus ook officieel en mag iedereen het weten: twee leidende makelaars werken geïntegreerd verder onder de nieuwe naam 'Kolpa van der Hoek, Makelaars en Taxateurs'. Daarmee worden de kennis én de krachten gebundeld. Was het liefde op het eerste gezicht? "We vonden elkaar direct aantrekkelijk en vullen elkaar bovendien goed aan", is daarop het  antwoord. Het gezamenlijke motto wordt 'Kennis van waarde'.

Geen makelaarskantoor in Nederland heeft zo'n brede set van certificeringen en kwaliteits labels als Kolpa van der Hoek Makelaars. Eén partner voor aankoop, verkoop, verhuur en taxaties. Aanvullend en versterkend in Voorne-Putten en Rotterdam-Rijnmond. Met dienstverlening op hoog niveau, aandacht voor details. Met kennis van zaken, met kennis van waarde. Daarnaast is de liefde voor de kleur rood een grote overeenkomst. Beide kantoren voerden de kleur rood al opvallend in de huisstijl. Met de samenvoeging komt een mooi vervolg op de historie. Van der Hoek Makelaars (Oostvoorne) bestaat dit jaar 60 jaar. Kolpa Makelaars uit Rotterdam telt nog meer historische jaren; dit kantoor bestaat al sinds 1915. De contacten tussen beide kantoren zijn altijd meer dan goed geweest, maar met deze samenwerking wordt het kantoor een van de grootste spelers uit de regio.
 

Uit de krant