Afbeelding
Foto: PR

Bericht van de uitgeverij

Actueel 413 keer gelezen

Beste ondernemer,

Wat fijn dat wij inmiddels al veel ondernemers hebben kunnen helpen in deze moeilijke tijd. Ook bij ons heerst er onzekerheid en ook wij moeten alle zeilen bijzetten, maar het geeft vertrouwen en moed om te kunnen helpen waar mogelijk.

Het team van Groot Hellevoet Uitgeverij met 25 vormgevers, ict'ers en marketeers zet zich graag in om lokale ondernemers te helpen. Kunnen wij onze kunde en ervaring met de volgende diensten inzetten voor jou?

• (lokaal) Adverteren: We merken het zelf en ook uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat burgers zich in deze tijd massaal wenden tot vertrouwde nieuwsmedia (off- en online). Wij kunnen je helpen jouw boodschap breed te verspreiden via krant, nieuwssites en socialmedia-kanalen.

• Drukwerk & verspreiding: Wij staan voor je klaar voor het vervaardigen van allerhande drukwerk en de vormgeving daarvan. Denk ook aan banners en vloerstickers met hierop de genomen maatregelen om in de winkel te plaatsen.

• Social media: In deze tijd is in contact blijven met je (potentiële) doelgroep extra belangrijk. Laat de klant weten wat je bezighoudt en wat je voor haar kan betekenen via jouw professionele bedrijfspagina op Facebook en/of Instagram. Wij rekenen tijdelijk aangepaste tarieven voor het opzetten van socialmedia-pagina's.

• Websites & webshops: De mogelijkheid tot online bestellen vergt een goed vindbare en werkende site. Van een basiswebsite tot een uitgebreide webshop met design en van zoekwoordanalyse tot advies. Wij bieden hulp op maat en hanteren tijdelijk aangepaste tarieven voor het vervaardigen van een website of webshop.

• Huisstijl & campagnes: Iets veranderen aan je logo of een compleet nieuwe huisstijl nodig? Ook daar helpen onze vormgevers graag.

Ons team staat voor je klaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling marketing via marketing@delokaleverbinder.nl of via je vaste media-adviseur.

Veel gezondheid en succes gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Erhard Soeterbroek

Algemeen directeur

Uit de krant