Afbeelding
Koop Lokaal

JVMachines heeft alles in huis voor het onderhoud van de buitenruimte en de tuin

Actueel 623 keer gelezen

Brielle/Vierpolders - Op het gebied van onderhoud van tuin en buitenruimte kun je het zo gek niet bedenken, of het staat wel in de grote showroom van JVMachines in het industriegebied Seggelant in Brielle.

JVMachines is specialist in tuin- en parkmachines en daarom vind je er natuurlijk maaimachines, compact tractoren veegmachines en grastrimmers. Maar voor de professional en tuinliefhebber staan er ook nog honderden andere producten. Het is eigenlijk ondoenlijk om deze allemaal op te noemen. Daarom een greep uit het assortiment: hogedrukreinigers, heet-water onkruidbestrijding, compressoren, aggregaten, waterpompen, kachels en boormachines etc. Ook voeren wij uitsluitend A-merken. Tot het productenpakket behoren ook nog eens Böckmann paardentrailers en Hapert aanhangwagens. De website www.jvmachines.nl. geeft een goed overzicht van wat er in huis is. Binnenkort kun je alle producten ook via de website bestellen, staat er iets nog niet op de site, bel even, waarschijnlijk kunnen ze het leveren .

Familiebedrijf met grote serviceverlening

Eigenaar Jaco Villerius wil dan ook gerust kwijt dat hij erg trots is op zijn zaak: "Ons familiebedrijf is ooit begonnen in een schuur van het boerenbedrijf van mijn ouders in Hellevoetsluis. Toen daar toch te weinig ruimte bleek te zijn en het bedrijf niet helemaal bleek te passen in het bestemmingsplan, zijn we verhuisd naar indstrerrein 't Seggelant waar we nu alweer sinds 2017 zitten. We werken met een leuk team van enthousiaste medewerkers. Mijn vrouw Anja doet de administratie, en als het nodig is, staat ze achter de balie. Met het hele team werken we er hard voor en dat doen we vol enthousiasme. Als familiebedrijf kun je flexibel zijn. De lijnen zijn kort, de communicatie is goed en wij doen onze uiterste best op de serviceverlening. We filteren ons aanbod continue en proberen ons steeds aan te passen aan de vraag."

Welkom voor een kopje koffie in de showroom
"Of je nu een professional bent of een tuinliefhebber, we leveren alles wat je nodig hebt en je bent welkom in de showroom om onze producten te komen bekijken", zegt Jaco. "Er staat een kopje koffie klaar en we maken altijd tijd voor een deskundig advies welke machine of welk product het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Onder onze klanten zijn veel hoveniers en groenvoorzieners. Sommige doen het onderhoud bij de gemeentes, campings en op alle plaatsen waar maar groen te vinden is op Voorne-Putten en omstreken."

Alle machines kun je uitproberen
Voor een maaimachine is het naast dat deze goede prestaties heeft, ook belangrijk dat hij lekker zit en dat de bediening makkelijk is. "Ga maar even erop zitten", zeg ik dan. Alle machines en apparaten kunnen we demonstreren of u kunt ze zelf uitproberen. Dat kan thuis of bij ons in het bedrijf en dat gebeurt vanzelfsprekend helemaal vrijblijvend. In de showroom staan er altijd vele loopmaaiers en minimaal 10 zitmaaimachines die alle maten grasvelden aankunnen. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan accumachines voor zowel de particulier als professioneel, van kettingzaag tot bosmaaier en van heggenschaar tot bladblazer.

Paardenliefhebbers
"Wist u dat Voorne het meest 'be-paarde' gebied in Nederland is? Er lopen op Voorne zelfs meer paarden rond dan koeien". Jaco wijst naar de lange rij paardentrailers op het buitenterrein. Ze zijn van de toonaangevende Duitse fabrikant Böckmann. Met een capaciteit van 1, 2 tot zelfs 5 paarden is er voor iedereen een geschikte trailer te vinden. Jaco: "Wij zijn het enige bedrijf op Voorne-Putten en eigenlijk ook in de verre omtrek waar je zoveel modellen tegelijk kunt bekijken."

Uitgebreid assortiment voor de particuliere tuinier

In de showroom staat een uitgebreid assortiment producten voor de particuliere tuinliefhebber. Er zijn bijvoorbeeld robotmaaiers van het merk STIHL. Deze hebben tegenwoordig een bereik tot wel 5000 m2. Ze kunnen op afstand bediend worden. Wanneer zich er een hapering of storing bij voordoet, kunnen wij met de telefoon vanaf ons bedrijf inkijken en die storing verhelpen. Als dat niet lukt, kunnen de reparaties bij ons in de werkplaats of bij u op locatie gebeuren.

Bereikbaarheid
Industrieterrein Seggelant is gelegen vlak bij de afrit van de N57 naar Brielle. De showroom van JV Machines ligt meteen links van de toegangsweg naar het industrieterrein en is goed zichtbaar vanaf de Groene Kruisweg. Neem op de toegangsweg naar Seggelant de 1e afslag links en sla vervolgens meteen weer linksaf. Rijd dan door tot op het parkeerterrein van JVMachines.

JVMachines
Seggeweg 61 
3237 MK Vierpolders 
Info@jvmachines.nl 
Tel.: 0181-410604
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM EN WERKPLAATS: Ma t/m Vrij van 8:00 - 17:30 Zaterdag van 9:00 tot 15:00

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant