Afbeelding

'Rotterdamse Baantjer' bij Bruna Struytse Hoeck

Actueel 600 keer gelezen

Hellevoetsluis  - De nieuwe detectiveroman van Paul Dieudonné, ook bekend als de "Rotterdamse Baantjer",  ligt nu in de Bruna in de Struytse Hoeck.

In 'Rechercheur De Klerck en het duivelse spel' komt hoofdpersoon Lucien de Klerck zelf ook naar Hellevoetsluis! In de Struytse Hoeck woont een verdachte schrijver die in de clinch ligt met zijn Rotterdamse uitgever.

Het nieuwe boek is het vervolg op Dieudonnés debuut 'Rechercheur De Klerck en het doodvonnis', dat vorig jaar verscheen. De auteur kijkt met blijdschap terug op zijn eerste detectiveroman. De vele enthousiaste reacties van pers en Baantjerfans hebben hem positief verrast. "Ik schrijf mijn boeken vanuit de gedachte: stel dat Appie Baantjer nog een serie had geschreven, met de regio Rijnmond als decor, dan zou dat de reeks over rechercheur De Klerck kunnen zijn. Het is geweldig om dan te zien dat Baantjerfans dat zo ook ervaren. De Detective en Thrillergids van Vrij Nederland noemde me de Rotterdamse Baantjer."

'Rechercheur De Klerck en het duivelse spel' is verkrijgbaar bij de Bruna, Struytse Hoeck 310 en op internet voor 9,95 euro. Het boek komt ook als e-book uit voor 5,95 euro. Meer informatie over de auteur is te vinden op http://www.rechercheurdeklerck.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant