Afbeelding

Raadpleging inwonerspanel gevolgen coronacrisis

Actueel 572 keer gelezen

Hellevoetsluis - Onze redactie houdt in samenwerking met onderzoeksbureau Toponderzoek een lokale enquête naar de gevolgen van het coronavirus. Wij willen graag van u weten hoe u denkt over de situatie rondom het coronavirus. In hoeverre maakt u zich zorgen over het coronavirus? Wat vindt u van de maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van te voorkomen? Vindt u dat u voldoende geïnformeerd bent over de maatregelen die u kunt nemen ter voorkoming van besmetting met het coronavirus?

Wilt u ook meedenken en praten over dit onderwerp? Vul dan vandaag nog de vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem. (Let op:  inmiddels is het cijfer over het aantal positief geteste personen in deze enquête niet meer up-to-date)

Klik hier om de  vragenlijst te openen.

Deze vragen worden aangeboden door Groot Hellevoet. De resultaten kunt u binnenkort teruglezen op http://www.TipHellevoetsluis.nl en worden ook aan de redactie van Groot Hellevoet ter verwerking aangeboden of op de Facebookpagina van TipHellevoetsluis.

Via TipHellevoetsluis kunnen alle inwoners van de gemeente Hellevoetsluis hun mening kenbaar maken over actuele onderwerpen.  Het panel is een initiatief van weekblad Groot Hellevoet en onderzoeksbureau Toponderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant