Afbeelding

Goed nieuws de loterij van Jaarmarkt Grootenhoek gaat wel door!

Actueel 963 keer gelezen

Hellevoetsluis - Met de vele afzeggingen van evenementen kunnen wij u melden dat de loterij van de Jaarmarkt  Grootenhoek wel doorgaat! 

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de jaarmarkt in de Grootenhoek niet doorgaat in verband met het verhoogde risico op verspreiding van het coronavirus als er grote groepen mensen bij elkaar zijn. Maar wat wel door kan gaan dat is de jaarlijkse loterij. 

De trekking vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 en zal zoals ieder jaar gedaan worden door de notaris van Verzijl-notarissen. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van de Jaarmarkt Grootenhoek en Groot Hellevoet. De prijswinnaars worden telefonisch ingelicht over hun gewonnen prijs.

"Ondanks enige stagnatie door het wegvallen van de capaciteit van Jan Lageweg ligt de verkoop op schema.  Er zijn nu nog ± 600 van de 4000 loten beschikbaar", vertelt Leo de Jong.

Nog geen loten gekocht wacht dan niet te lang, want er worden weer hele leuke prijzen verloot. De hoofdprijs is een fiets!

Dat kan op diverse manieren :
- Bij de receptie van Grootenhoek.
- kapsalon van Neighbours hair, body & beautystyling Wanmolen 29
- Bij de diverse lotenverkopers /Vrijwilligers van Grootenhoek.
- telefonisch op 06 53 159 614 of 06 15 309 909
- of via JaarmarktGrootenhoek@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant