Afbeelding
Afbeelding: PR
Ingezonden mededeling

Bouw nieuwbouwproject aan Zandpad/Smithilseweg binnenkort van start

Actueel 2.500 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op een mooie, groene en rustige plek in Hellevoetsluis ontwikkelt Aannemersbedrijf De Bruijne binnenkort zes ruime twee-onder-een-kapwoningen en vier seniorenwoningen. Op dit moment is het aannemingsbedrijf van Wim de Bruijne zelf nog gevestigd op de locatie in Nieuwenhoorn, die op fietsafstand ligt van de Oude Vesting van Hellevoetsluis en winkelcentra.

De ondernemer vertelt daarover: "Ons aannemingsbedrijf is al vele generaties op deze locatie gevestigd. Met mijn ouders en grootouders heb ik er zelf jarenlang gewoond en gewerkt. Sinds 1992 wordt het pand alléén gebruikt voor het aannemingsbedrijf. Daarnaast hebben we nog twee vestigingen op andere locaties: in Brielle en Spijkenisse. Al wat langer was ik op zoek naar een nieuwe plek voor ons aannemingsbedrijf, waar inmiddels ruim 30 mensen in vaste dienst werken. De locatie aan het Zandpad voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Medio juli 2020 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie in Hellevoetsluis aan de Marconiweg 14 op Bedrijvenpark Kickersbloem I. Natuurlijk blijven we in Hellevoetsluis actief! "

Hofleverancier
Wim de Bruijne vindt het ambachtelijke vak van lokale en ontwikkelende aannemer prachtig: "Met een team maak je samen iets voor een opdrachtgever. Als ik jaren later langs zo'n project rijd, ben ik nog steeds trots op het eindresultaat. Op onze website, http://www.debruijnebv.nl, is te zien welke toonaangevende panden wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Ons bedrijf bestaat al meer dan 175 jaar en wij zijn blij met de erkenning als Hofleverancier."

"Ik werk inmiddels al ruim 37 jaar in het bedrijf en ik ben trots op de groei die we de laatste jaren hebben kunnen realiseren. We zijn met onze huidige groep uit ons pand gegroeid en deze ontwikkeling is echt nodig. Met de nieuwe locatie zijn we goed voorbereid op de toekomst. We zijn een vooraanstaand bedrijf op Voorne en Putten en ook daarbuiten. Dat willen we continueren en uitbouwen."

Nieuwe bestemming
De Bruijne vindt het bijzonder om de locatie die zijn aannemingsbedrijf straks achterlaat aan de Smithilseweg-Zandweg, zelf een nieuwe bestemming te geven. Het bedrijf gaat daar binnenkort zes prachtige twee-onder-één kapwoningen en vier seniorenwoningen bouwen. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven op de website van het project: www.smithilseweg.nl Het verkoopmanagement zal worden verzorgd door Thekla Trouw.

De Hellevoetse aannemer verwacht medio maart de verkoop te starten. De woningen worden gasloos opgeleverd. Met een lage EPC-waarde, vloerverwarming en vloerkoeling. Het worden traditioneel gebouwde woningen, waarbij de kopers veel flexibiliteit hebben bij de indeling en afwerking. De woningen komen op ruime percelen en krijgen een stoere architectuur. Het afwerkingsniveau wordt hoog. Ze zijn ontworpen door Arno de Ruiter van HDK-architecten en zijn team. Dit Rotterdamse bureau is dynamisch en professioneel en staat bekend om zijn nieuwe en verfrissende ideeën.

Belangstellenden die zich inschrijven op de website, zullen volledig op de hoogte worden gehouden over het verloop van het verkoopproces. Ze kunnen ook contact opnemen met Thekla Trouw, haar telefoonnummer is 06 53506497 of mail haar op thekla@smithilseweg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant