Afbeelding

Wat kun je doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Actueel 370 keer gelezen

Gisteravond werd bekend dat ook in Nederland COVID-19 bij een patiënt is vastgesteld middels labonderzoek is de diagnose bevestigd.  De besmette patiënt, een 56-jarige man uit Loon op Zand, ligt in quarantaine in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. De GGD is gestart met contactonderzoek.

Wat kun je volgens het RIVM doen om verspreiding te voorkomen?  Was je handen regelmatig met zeep. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. 

Kijk voor meer informatie op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19  of op de Facebookpagina van het RIVM. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu via 030-274 91 11 voor vragen over het coronavirus.

Mensen met vragen over het coronavirus kunnen van in de loop van de middag terecht bij een informatienummer van de overheid. Dat meldt minister Bruno Bruins van Medische Zorg. Het nummer 0800-1351 is in het leven geroepen omdat er veel vragen over het virus leven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant