FC Vlotbrug na nederlaag in de problemen

Actueel 454 keer gelezen

Hellevoetsluis - FC Vlotbrug heeft zich door een 0-2 (0-0) nederlaag tegen titelkandidaat Kethel/Spaland danig in de nesten gewerkt. De Hellevoeters bezetten de gevaarlijke nacompetitieplaats twaalf.

''We hebben onterecht verloren, maar riepen dat ons zelf af door vooral in de eerste helft de nodige kansen te missen'', stelde trainer Richard Koutstaal. ''We speelden goed, waren de bovenliggende partij, maar als je in de eerste helft drie (Jordy Henderickx, Clint van de Veerdonk en Thomas Melching, DR) honderd procent kansen niet benut, de mogelijkheden in de tweede helft laat liggen en een foutje wordt afgestraft, dan loop je gewoon tegen de bierkaai te ballen.'' De FC kwam halverwege de tweede helft op 0-1, probeerde vervolgens de gelijkmaker te forceren, maar bij 0-2 was de wedstrijd gespeeld. ''We zullen ons nu moeten opladen voor 7 maart tegen VFC. Elke wedstrijd is belangrijk om puntjes te pakken.'' Bij FC Vlotbrug ontbraken om uiteen lopende redenen Siméon Seghers, Jordy van der Kooij, Oussama Nahri en Gijs Vermeer.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sjors Allersma, Jordy Braber, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Rick Eldering, Danny Browne, Thomas Melching, Jordy Henderickx (75. Shenomar Pers); Bart Bergwerf; Clint van de Veerdonk.