't Capproen houdt koploper SKV in leven

Actueel 557 keer gelezen

Hellevoetsluis - 't Capproen was tegen koploper SKV dicht bij de overwinning, maar de bezoekers kwamen in een grillige wedstrijd in de laatste minuut alsnog langszij: 14-14 (9-7).

''We hebben de hele wedstrijd voor gestaan, maar in de laatste minuut maakte SKV gelijk'', baalde coach Alex Krol. ''We kwamen met 3-0 voor en behielden vanaf 4-2 de marge van twee punten. SKV had twee goede heren, waren moeilijk af te stoppen, hoewel we heel goed hebben verdedigd. We hebben in de tweede helft meer druk op de verdediging van SKV gezet, kwamen op 14-9, maar vanaf dat moment kwamen we niet meer tot scoren. De schoten op de korf vielen ongelukkig de verkeerde kant op. Zij bleven puntjes sprokkelen. Jammer, dat we net als tegen Olympia de overwinning net niet over de streep hebben getrokken. We hebben in elk geval laten zien te kunnen meedoen in de top van de vierde klasse.'' 't Capproen kan aanstaande zaterdag vanaf 16.35 uur in De Eendraght de trekker overhalen tegen Voltreffers.

't Capproen: Dianne Kuiper (5 keer), Sanne Hoogendoorn, Sebastiaan Herrera (52. Mark Kuiper), Freek Sjouw (1 keer); Mark Kuiper (1 keer, 15. Jeroen Hoogendoorn), Nik Stolk, Brittany de Kruif (5 keer), Color van der Perk (2 keer).