Afbeelding
Foto: Peter de Jong

FC Vlotbrug laat zich afbluffen door Zuidland

Actueel 482 keer gelezen

Zuidland - FC Vlotbrug heeft zijn eerste nederlaag in het nieuwe jaar te pakken. De Hellevoeters verloren de derby tegen Zuidland op Groot-Nibbeland met liefst 5-1 (4-0).

''We hebben meer dan terecht verloren'', legde trainer Richard Koutstaal zich neer bij de forse nederlaag. ''Zuidland was veel feller op de bal, was scherper in de duels en wij hielpen een handje mee door persoonlijke fouten. En dat terwijl wij de afgelopen week goed hebben getraind. Dat heb ik zaterdag niet op het veld terug gezien. Ik heb tijdens de rust op z'n 'Rotterdams' gezegd korter te dekken. Zuidland kreeg alle ruimte om te voetballen. Het liep in de tweede helft iets beter, maar de aansluiter duurde te lang. Zuidland hoefde ook niet meer.'' Shenomar Pers redde voor de FC de eer. De spanning onder in de derde klasse D wordt alsmaar groter nu de concurrenten Rhoon, VDL, GHVV '13 en Vierpolders allen punten hebben gepakt. ''We hebben zaterdag thuis tegen Kethel/Spaland nog iets recht te zetten.''

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sjors Allersma, Jordy Braber, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Rick Eldering, Bart Bergwerf; Danny Browne, Thomas Melching (46. Shenomar Pers); Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer (32. Oussama Nahri, 70. Wesley Warnaar).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant