Afbeelding
Archieffoto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn doet na zege uitstekende zaken

Actueel 451 keer gelezen

Arnemuiden - Nieuwenhoorn heeft met de 0-5 (0-2) zege tegen Arnemuiden de eerste overwinning in het nieuwe jaar te pakken. De koploper in de tweede klasse E heeft na de nederlagen van de concurrenten Serooskerke en Oostkapelle/Domburg een officieuze marge van 9 punten op Serooskerke.

''Het viel op een zwaar veld tegen een matige, maar stugge ploeg niet mee om goed voetbal te spelen, dus hebben we in het begin van de wedstrijd vanuit de verdediging gezorgd om de nul te houden. Arnemuiden heeft geen kans gehad en wij maakten er vijf, dan moet je tevreden zijn'', aldus trainer Ron van den Berg. Dimitri Gomes Almeida opende de score door een vrije trap van Brandon Nooitmeer met een goal te honoreren: 0-1. Gregory Paula zag diens voorzet voor rust in eigendoel gewerkt worden: 0-2. Brandon Nooitmeer met een afstandsschot, Tom Sleeuwenhoek en Jeffrey Burger (foto) bepaalden de eindstand op 0-5. ''We hebben uitstekende zaken gedaan nu de concurrentie heeft verloren.'' Nieuwenhoorn speelt zaterdag op het sportpark aan de Rijksstraatweg om 14.30 uur tegen DBGC.

Nieuwenhoorn: Wouter Bloothoofd; Mike van de Ruit (70. Daniel Dijksman), Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Gregory Paula, Danique Wolters (80. Tom Sleeuwenhoek), Sander van der Ven, Brandon Nooitmeer (75. Lars van Orselen); Jeffrey Burger, Dimitri Gomes Almeida, Christiaan Dabaghian.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant