Afbeelding
Archieffoto: Theo van Kralingen

Jump '80 krijgt basketballes van Baros

Actueel 310 keer gelezen

Rottterdam- De basketballers van Jump '80 hebben in sporthal Woudestein met een 65-49 (13-10, 19-14 (32-24), 23-11, 10-14) nederlaag basketballes gekregen van koploper EBV Baros 3. Aan de top van de zinderende tweede klasse B hebben Baros, Jump '80, SV Argon en CBV Binnenland 3 evenveel verliespunten.

''Baros blijft voor ons op verplaatsing een angstgegner'', verklaarde coach Ronald de Rijke het verschil tussen uit en thuis. ''We wonnen thuis met 89-68, maar zijn in Rotterdam door agressiviteit verslagen, een vervelende constatering, maar we kwamen echt tekort. Verdedigend deden we het goed, maar aanvallend kwamen we er niet aan te pas. Baros was super gemotiveerd en ondanks de waarschuwingen vooraf waren we er niet tegen bestand. Baros maakte in twee periodes met een sprintje een verschil van 8 punten en dat heeft ons de wedstrijd gekost. We hebben nooit de kans gehad om in de wedstrijd te komen, liepen vanaf de eerste minuut achter de feiten aan. Het is een bizarre competitie met constant stuivertje wisselen. We hebben tegen Baros de wedstrijd verloren, maar niet de competitie, dus gaan we er zaterdag tegen The Hurricanes weer volop tegenaan.'' De wedstrijd in De Fazant begint om 10.30 uur.

Jump '80: Nick Julian de Kok (7 pnt.), Demian Dortmundt, Kevin de Kok (foto, 2 pnt.), Stefan de Rijke (2 pnt.), Mark de Romph (13 pnt.), Olaf Schreiber (2 pnt.), Jaimie van der Klei (1 pnt.), Yorick van der Klei (8 pnt.), Pieter den Braber (7 pnt.), Kilian Wijers (7 pnt.).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant