Afbeelding

FC Vlotbrug doet zichzelf tekort tegen HBSS

Actueel 410 keer gelezen

Schiedam- FC Vlotbrug heeft in de hervatting van de competitie in Schiedam een verdienstelijk 3-3 (1-2) gelijkspel behaald tegen titelkandidaat HBSS. De Hellevoeters blijven in de derde klasse D West II op plaats elf boven de degradatiestreep.

''Vooraf teken je voor een punt, maar achteraf hadden we de wedstrijd moeten winnen'', wees trainer Richard Koutstaal (op de foto met assistent-trainer Piet van Holst) in deze aantrekkelijke wedstrijd op het aantal gemiste kansen en de zure gelijkmaker van HBSS in de extra tijd. ''HBSS heeft geen grip gehad op ons spel, waarin wij in de eerste helft kansen kregen om naar 1-4 uit te lopen. Dan is het zuur als je er met één punt bekaaid afkomt. We zijn afgestapt van de speelwijze van voor de winterstop en hebben vanaf de oefenperiode meer zekerheid ingebouwd en dat heeft inclusief de oefenwedstrijden het nodige rendement opgeleverd. We zijn dik tevreden hoe de groep zich heeft gemanifesteerd en willen dit in de komende wedstrijden vasthouden.'' Thomas Melching, Danny Browne (strafschop) en Shenomar Pers scoorden voor FC Vlotbrug, dat zaterdag op De Kooistee de derby speelt tegen OVV.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sjors Allersma, Jordy Braber, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Bart Bergwerf, Danny Browne, Thomas Melching (68. Oussama Nahri); Rick Eldering; Clint van de Veerdonk (70. Shenomar Pers).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant