Afbeelding
Foto: Chantal van Riemsdijk
Ingezonden mededeling

Xtra Makelaardij viert een heel jaar lang het 10-jarig bestaan!

Actueel 709 keer gelezen

Hellevoetsluis - "Wat is de tijd snel voorbij gevlogen… Xtra Makelaardij bestaat dit jaar al weer 10 jaar!" vertelt eigenaar Xander Schneider.

Vier jaar geleden betrok Xtra Makelaardij het karakteristieke pand aan de Rijksstraatweg waar zij een prettig en toegankelijk kantoor hebben gemaakt. Xander houdt kantoor samen met collega makelaar-taxateur Stephanie van den Oever en 'spin in het web' Eveline Schneider-Blok. Eveline zorgt dat alles op rolletjes loopt.  "We zijn online zichtbaar en actief op socialmedia", vertelt Eveline. " Zo geven we weleens een sneak-preview van een woning die in de verkoop gaat. Daarnaast zorgen we dat onze lezers goed geïnformeerd blijven over alles op het gebied van wonen. Dit doen we via ons maandelijkse magazine en natuurlijk via onze website en socialmedia-kanalen. Om ons tienjarig bestaan te vieren hebben we het hele jaar leuke acties... hou ons dus goed in de gaten de komende tijd."

Zet je woning in de spotlight!
"Iedere woning die bij ons in de verkoop staat heeft een eigen unieke website waar niet alleen onze brochure, maar ook alle beschikbare woninginformatie op te vinden is. Door de vele verkopen van het afgelopen jaar willen wij weer graag nieuwe woningen in de verkoop krijgen. Wij komen gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en verkoopadvies", vertelt Xander.

Persoonlijke aandacht voor iedere klant
Xtra Makelaardij biedt op een jonge, frisse manier ouderwetse dienstverlening.  "Persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij erg belangrijk", geeft Xander aan. "We willen dat mensen zich thuis voelen bij ons en we nemen voor iedereen de tijd."

De markt is erg veranderd de laatste jaren. "We blijven bij goede dienstverlening; niet alleen voor de verkoper, maar ook voor de potentiële koper. Wij vinden individuele bezichtigingen belangrijk; wij willen juist dat stukje persoonlijke aandacht geven. Je kunt tijdens een bezichtiging al je vragen stellen aan de makelaar en op je gemak rondkijken.  Een huis kopen is toch niet zomaar wat? Het is waarschijnlijk de duurste aanschaf van je leven. In de huidige markt maken mensen helaas soms overhaaste beslissingen, want voordat je het weet gaat de woning aan je neus voorbij. Wij vinden dat het voor iedereen een weloverwogen beslissing zou moeten zijn."

"De woningmarkt is altijd in beweging. Maar er is nu simpelweg weinig aanbod, dat is landelijk het geval, maar ook binnen ons werkgebied op Voorne-Putten. Door het woningtekort wachten verkopers liever. Je wilt tenslotte niet je huis te koop zetten voordat je wat anders hebt, anders grijp je misschien mis. Helaas stagneert hierdoor de markt nog meer",  geeft Xander aan.

Mooi rapportcijfer
Xtra Makelaardij mag zich rekenen tot een van de grote kantoren van Hellevoetsluis. Klanten beoordelen het makelaarskantoor met maar liefst een 9,3 gemiddeld. "Wij zijn aangesloten bij NVM, het landelijke keurmerk voor makelaardij. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat we deskundig zijn en onze kennis up-to-date houden." Naast begeleiding in verkoop en aankoop van woningen op Voorne-Putten is Xtra Makelaardij erkend taxateur.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan door een email te sturen of door telefonisch contact met ons op te nemen. Natuurlijk kunt u ook op kantoor langskomen. Neem eens een kijkje op  http://www.xtramakelaardij.nl. Ook is Xtra Makelaardij te vinden op Facebook, Instagram en YouTube.

Xtra Makelaardij
Rijksstraatweg 29
3222 KA Hellevoetsluis
0181 - 32 37 93
info@xtramakelaardij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant