Afbeelding
Foto: Pixabay

Radio 538 betaalt embryo's koe voor Laura uit Rockanje

Actueel 745 keer gelezen

Rockanje - Laura Poot uit Rockanje droomt er al jaren van om een eigen koe van het speciale 'Jersey' ras te hebben. Om deze droom werkelijkheid te laten worden, besloot Laura twee embryo's van een prijswinnende Jersey-koe uit Duitsland te kopen. Lang hoeft Laura niet meer te wachten voordat haar droom uitkomt, haar koe staat inmiddels op het punt van bevallen.

Laura stuurde de bijzondere rekening voor de embryo's in voor de 538-actie 'Hierrr Met Je Rekening' en met succes. 538-dj Frank Dane vertelde haar vanochtend in de uitzending dat de rekening van €927,- volledig wordt vergoed door Radio 538.

Hierrr Met Je Rekening

Het jaar begint goed voor luisteraars van Radio 538. Het radiostation betaalt deze maand namelijk rekeningen van luisteraars tijdens 'Hierrr Met Je Rekening'. Geen rekening is te gek, zolang er maar een goed verhaal achter schuilt. Tot en met vrijdag 24 januari worden elke dag mooie, gekke, bijzondere of grappige rekeningen betaald. Luisteraars kunnen hun rekening en verhaal insturen via 538.nl en de 538-app. De opvallendste inzendingen maken kans om terugbetaald te worden. Er zit alleen één voorwaarde aan: de luisteraar moet binnen één kwartier bellen naar de studio als zijn/haar naam op Radio 538 genoemd wordt. Daarnaast maken luisteraars met hun inzending ook elke week tijdens Weekend Wietze kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar Brazilië, Gran Canaria of Tenerife.

'Hierrr Met Je Rekening' is van maandag 6 tot en met vrijdag 24 januari op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538 (op vrijdagen tot 18.00 uur). Rekeningen kunnen worden ingestuurd via 538.nl en de 538-app.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant