Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Didi is failliet: winkels blijven voorlopig wel open

Actueel 2.201 keer gelezen

Hellevoetsluis - Damesmodeketen Didi is dinsdag 7 januari failliet verklaard. Ook in Hellevoetsluis is een vestiging van Didi op de Struytse Hoeck.  De webshop van de winkelketen is direct op non-actief gezet.

De oorzaak van het faillissement zou online concurrentie zijn waardoor de winkelketen al langere tijd in zwaar weer verkeerd. Er wordt gezocht naar een partij die de winkelketen in zijn geheel of gedeeltelijk zou willen overnemen.  Door het faillissement staat de baan van 350 medewerkers op de tocht.

Didi werd veertig jaar geleden opgericht  en verkoopt kleding voor de vrouw van middelbare leeftijd. De keten heeft ruim tachtig winkels in Nederland. Met het openen van twaalf conceptstores werd vorig jaar nog geprobeerd het imago te veranderen en het tij te keren. De winkels blijven voorlopig open tijdens de zoektocht naar een koper voor de winkelketen.

Eerder deze week werd bekend dat de meerderheid van de winkels van Steps en alle winkels van Promiss in het voorjaar sluiten en alleen nog online verder gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant