FC Vlotbrug maatje te klein voor Capelle

Actueel 473 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft op De Kooistee een 1-4 (0-3) bekernederlaag geleden tegen Capelle. De middenmoter in de hoofdklasse A was duidelijk een maatje te groot.

''We hebben ons in de eerste helft laten overbluffen'', doelde trainer Richard Koutstaal op het feit dat zijn manschappen geïmponeerd waren voor de equipe uit Capelle aan den IJssel. De Capellenaren liepen in de eerste helft uit naar een 0-3 ruststand. ''We speelden in de eerste twintig minuten niet sterk. Daarna kregen we wat mogelijkheden.'' Capelle schakelde na de 0-4 een tempootje terug waardoor FC Vlotbrug een veldoverwicht kreeg. ''We kregen zelfs de betere kansen en het doelpunt was dan ook dik verdiend. Het was al met al een leuke wedstrijd waarin de teams elkaar lieten voetballen.'' Oussama Nahri redde de eer voor FC Vlotbrug. Doelman Jeffrey Verschoor (dijbeen), Bram Scheringa (kiesklachten) en Gijs Vermeer (rug) moesten het strijdperk vroegtijdig verlaten. FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag op De Kooistee de belangrijke derby tegen GHVV '13.

FC Vlotbrug: Jeffrey Verschoor (46. Nino Noordijk); Lars Stuijfzand, Bram Scheringa (46. Rhafotsky Godoy), Noël Bravenboer, Sander de Reus; Oussama Nahri, Jordy Braber, Thomas Melching, Danny Browne; Rick Eldering, Gijs Vermeer (33. Luc van der Schee).