Afbeelding

HC Voorne maakt schietschijf van Souburgh

Actueel 340 keer gelezen

Alblasserdam- De hockeyers van HC Voorne hebben in Alblasserdam tegen Souburgh met een 3-9 (1-1) overwinning flink uitgehaald. De Hellevoeters kwamen in de derde klasse B met een marge van drie punten dichterbij de koplopers Prinsenbeek en Hoeksche Waard. Prinsenbeek kwam tegen Krimpen niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

''Het liep in de eerste helft eigenlijk naar wens'', wees coach Gidius Lankhorst op het teveel brengen van de bal en het teveel aan balverlies. ''Dat leverde best wel kansen op voor Souburgh dat alle ballen direct naar de snelle spitsen speelde. Ik heb tijdens de rust gezegd dat er met een tempootje hoger direct gespeeld moet worden. Dat hebben de mannen met goed en gedreven hockey goed uitgevoerd.'' Ritchie Keemink (foto) was met twee treffers en vier doeltreffende assists op Joost van Gorsel de grote man bij HC Voorne. De overige treffers kwamen van de stick van Robert Felling (sc), Jimmy Keemink en Sebastiaan Baanen (sc). Lucas van Waardenberg komt vanwege een ernstige enkelblessure voorlopig niet meer in actie. HC Voorne speelt zondag op het sportpark Boerseweg tegen Feyenoord.

HC Voorne: Guido Gernaat; Sebastiaan Baanen, Robert Felling, Kevin van Rossen, Damian de Koster; Tim Schlink, Jimmy Keemink, Dyon van den Berg; Ritchie Keemink; Joost van Gorsel, Matthijs Roos. Guido Osinga, Stijn Verburg, Camiel de Groot en Stan Levels kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant