Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Gaultier Obiango matchwinnaar voor Hellevoetsluis

Actueel 505 keer gelezen

Hellevoetsluis - Hellevoetsluis heeft afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd in de jacht naar hogerop met 1-0 (1-0) gewonnen van SSV '65. Gaultier Obiango ontpopte zich al na zes minuten spelen tot matchwinnaar door op aangeven van Quincy de Lobel de enige treffer van de wedstrijd te scoren.

''Het is moeilijk voetballen tegen een muur aan verdedigers'', gaf trainer Edwin de Koning de moeizame overwinning aan. ''We hebben tegen Serooskerke onverdiend verloren, maar tegen SSV hebben we onterecht gewonnen, maar ook dat voelt best lekker. De ploeg heeft hard gewerkt, kreeg ook kansen, maar het was voetballend niet goed. De ervaren steunpilaren (Frenk van Gelderen, Vincent Mast, Öner Sang-A-Jong en later Jeffdrey de Koning, DR) hebben de kar getrokken en daarmee de wisselvalig spelende jonkies er doorheen gesleept. Bovendien stond Sander van Reijn goed te keepen.'' De doelverdedigers Daniel Ribaric en Thijs Oostrijck, die een duimoperatie heeft ondergaan, zijn nog steeds geblesseerd. ''De ambitie is hoger dan het rechter rijtje en in dat opzicht zijn we goed op weg.'' Hellevoetsluis speelt zaterdag in Bruinisse tegen Bruse Boys.

Hellevoetsluis: Sander van Reijn; Rucentney Benito, Frenk van Gelderen, Vincent Mast, Öner Sang-A-Jong; Quincy de Lobel; Serkan Yavuziygitoglu, Frank de Regt (46. Jeffrey de Koning), Brian Poelman; Marley Dors (55. Hamdi Ackçay), Gaultier Obiango (73. Patrick Haze).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant