Afbeelding

Hockeysters HC Voorne schlemielig ten onder tegen koploper

Actueel 547 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben een ongelukkige 0-1 (0-0) nederlaag geleden tegen Rapide. De koploper in de derde klasse kwam daar goed mee weg.

''Rapide staat bovenaan, maar ik vind het qua speelwijze geen topper'', wees coach Jeroen van Duijvenbode op zijn HC Voorne dat niets onderdeed voor de club uit het Zeeuwse Hulst. ''We hadden met drie strafcorners een heel goede start, maar scoorden jammerlijk niet. Rapide speelde vooral de lange bal, had weinig met hockey te maken. Zij scoorden in het derde kwart met een uitbraak door het midden.'' De HC leek door een treffer van Daisy Boers langszij te komen, maar deze werd vanwege een cirkelmening (binnen of buiten) afgekeurd. Birthe Witmer voorkwam met enkele goede reddingen vijandelijke doorbraken. De A-juniores Jonna Mout en Jeda Dreischor maakten een verdienstelijk debuut.

HC Voorne: Birthe Witmer; Anne Kerklaan, Sterre Jansen, Sam van Nieuwenhuijze, Amber Moerland; Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen, Suzanne Ravenschlag; Evi van Gastel, Frederique Faassen, Merel Geilvoet. Joy van Balen, Jonna Mout, Brittney Hoogerwaard, Daisy Boers en Jeda Dreischor kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant