OHVV spaart Stellendam voor afgang

Actueel 603 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is in het duel tegen Stellendam niet verder gekomen dan een 1-1 (1-1) gelijkspel. Daarmee werd het punt bij Stellendam in de schoot geworpen, terwijl de Oudenhoornaars met twee verliespunten van zichzelf hebben verloren. Koploper OHVV heeft in de vierde klasse I Flakkee naast zich gekregen.

''Een overwinning had lekker geweest nu we vier lastige wedstrijden tegemoet zullen gaan'', keek trainer Mark van Os terug naar de opgelopen schade van zijn manschappen. ''Stellendam heeft in de vijfde minuut waaruit de 0-1 werd gescoord en de negentigste minuut twee counterkansen gehad. Wij hebben daartussen met een stormloop op het doel de hele wedstrijd, ook met tien man in de tweede helft, gedomineerd. We hebben ook door de verdediging heen kunnen voetballen, maar hebben mede door het houtwerk (Casper Bredius, Roan Leter en Ferdi de Ronde, DR) de mooiste kansen laten liggen. Het was om moedeloos van te worden. Ik ben trots op de arbeid en het goede spel die de ploeg heeft geleverd, maar ben doodziek van het eindresultaat. De spelers waren na afloop flink aangeslagen.'' Roan Leter scoorde halverwege de eerste helft op aangeven van Aaron van der Steen de gelijkmaker: 1-1.

Shi-Fa Steehouder kreeg na reclameren over een onbesuisde overtreding van een Stellendammer op zijn benen vlak voor rust zijn tweede gele kaart. OHVV speelt zaterdag in Nieuwe Tonge tegen het stugge NTVV. Mark den Os kan dan weer beschikken over Jim Baks en Damian Tuinfort.