De hele maand oktober is borstkankermaand.
De hele maand oktober is borstkankermaand.

Boobcamp voor Pink Ribbon bij The Health Factory

Actueel 456 keer gelezen

Hellevoetsluis - Boobcamp - een supergave workout in het teken van Pink Ribbon.

Dijkxhoorn Bodyfashion en The Health Factory gaan dit keer samen aan de slag om jou een WOW moment te laten beleven! Schrijf je snel in voor deze workout en ontvang 15% korting op een nieuwe sportbeha.

"Er wordt geen geld gevraagd voor de workout, wel vragen wij om te doneren aan Pink Ribbon" vertellen Peter Dijkxhoorn van Dijkxhoorn Fashion en Ron Evers van The Health Factory. "We hebben een online collectebus voor Pink Ribbon aangemaakt. De hele maand oktober is borstkankermaand. Dan staan we stil bij het feit dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker krijgt. En slaan we de handen ineen voor een beter leven voor deze vrouwen.

Doneer jij deze maand voor borstkankeronderzoek? Ga dan naar de speciale Boobcamp Facebookpagina en doneer via de online collectebus. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant