Cheques PLUS sponsoractie voor de vierde keer uitgereikt | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto: Wil van Balen

Cheques PLUS sponsoractie voor de vierde keer uitgereikt

  •   302 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Woensdag 2 oktober was het een drukte van belang van PLUS Trommel aan de Moriaanseweg West.

Het was namelijk de dag van de uitreiking van de cheques van de sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten aan hun favoriete deelnemende vereniging konden doneren.

Daarnaast trok wethouder Peter Schop de winnende enveloppe uit de ingeleverde superenveloppen: de winnaar ontvangt 500 euro aan boodschappen en de door de winnaar aangeduide deelnemende vereniging een bonus van nog eens 500 euro.

PLUS Trommel draagt lokale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Daarom hield PLUS deze sponsoractie al weer voor het vierde jaar. Leon de la Croix. "Er zijn ruim 36.000 vouchers gescand, iedere voucher met een waarde van ongeveer 28 eurocent. In totaal leverden deze vouchers 10.000 euro op voor de deelnemende organisaties. Wij vinden het prachtig dat we op deze manier lokale initiatieven kunnen sponsoren."

De actie liep – met een korte onderbreking in de vakantie – van 3 juni tot 15 september. PLUS klanten ontvingen bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. Via de speciale actiekast achter de kassa's kon de klant de PLUS sponsorpunten aan zijn of haar favoriete club of vereniging schenken.

Wethouder Peter Schop was naar de winkel gekomen om de cheques te helpen uitreiken en bedankte PLUS Trommel voor het op deze manier sponsoren van verenigingen. Een speciaal applaus klonk op voor Twirlvereniging Oleander, als kleine vereniging wisten zij de meeste spaarpunten in de wacht te slepen. Vrijwel dagelijks waren er leden van de vereniging in de winkel om klanten over te halen hun punten te schenken aan Oleander.

Trekking superenveloppe
De wethouder trok uit een boodschappentas vol ingeleverde superenveloppen de prijswinnaar van de 500 euro aan boodschappen. Dit is geworden de heer of
mevrouw R. van Horssen. Enige hilariteit ontstond nadat bekend werd dat deze winnaar VV Hellevoetsluis als organisatie had opgeschreven. Deze vereniging deed dit jaar niet mee aan de sponsoractie! Daarom ging de extra prijs van 500 euro aan de neus van deze vereniging voorbij.

Tante Joy
Er werd dus een tweede superenveloppe getrokken om de extra verenigingsprijs van 500 euro te kunnen weggeven. Dit geld werd daardoor in ontvangst genomen door Stichting Tante Joy. De enveloppe-eigenaar A. Blokland kan als dank nog een bosje bloemen in ontvangst nemen van PLUS Trommel.

AED
"Net als vorig jaar deed AED-Hulpverlener mee aan de sponsoractie", vertelt Leon de la Croix. "Dit bracht ons op het idee om niet alleen in onze winkel, maar ook buiten een AED te installeren. Zodat de wijk dag en nacht hiervan gebruik kan maken". Met een woord van dank onthulde wethouder Peter Schop de AED. "Deze is al twee keer opgehaald, maar gelukkig nog niet echt gebruikt", wist Leon te vertellen. Het bewijs dat een AED in de wijk echt het verschil na maken!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>