Afbeelding
Foto: gemeente Hellevoetsluis

Informatieavond bouwproject Sportlaan en omgeving

Actueel 1.008 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 2 oktober wordt er een informatieavond in Cultuurhuis Nieuwe Veste gehouden over het project Sportlaan en omgeving.

Met dit project gaat de gemeente stedelijke voorzieningen realiseren zoals een Integraal Kind Centrum (IKC) een nieuw zwembad/sportcomplex en woningbouw. Bij het vaststellen van de gebiedsvisie is door de gemeenteraad en inwoners een aantal belangrijke punten aangegeven waar rekening mee gehouden zou moeten worden met de realisatie van dit plan. Zo zou er goed gekeken worden naar verkeersontsluiting en verkeersveiligheid met name voor fietsers. Ook is aangegeven dat er voldoende water en groen in het gebied moeten komen en dat er aandacht moet zijn voor een goede verhouding tussen koop- en huurwoningen. De verschillende bouwprojecten, die gefaseerd plaatsvinden in het plangebied, moeten een goede onderlinge samenhang krijgen.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Dit is een herhaling van de informatieavond die  eerder dit jaar op 25 juli is gegeven.

Wil je de avond bijwonen meld je dan aan via gemeente@hellevoetsluis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant