Afbeelding

Lunchvoorstelling Boek & Film

Actueel 201 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het boek of de film. Welke vind jij beter? Reserveer een exemplaar van het boek, bekijk de film en oordeel zelf! Geniet na de film van een heerlijke lunch die geserveerd wordt in de foyer van het Cultuurhuis.

Deze middag wordt de film naar het boek "All the money in the world" van John Pearson vertoond. In de jaren zestig en zeventig was oliemagnaat J. Paul Getty de rijkste man ter wereld. Het was dan ook wereldnieuws toen zijn kleinzoon Paul in 1973 werd ontvoerd. Getty weigerde echter losgeld te betalen, zelfs toen hem een lok haar en het oor van zijn kleinzoon werden toegestuurd. Terwijl de kidnappers dreigden Paul meer geweld aan te doen, was het aan moeder Gail om te onderhandelen met zowel de ontvoerders als haar schoonvader. Deze fascinerende biografie toont hoe teveel geld een familie kan verwoesten.

Woensdag 25 september | start film: 11.00 uur | toegang film: € 7,50 / € 5,- korting voor bibliotheekleden | Toegang film + lunch € 12,50 / € 10,0 voor bibliotheekleden. Voor de lunch is opgave noodzakelijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant