Afbeelding

Volgend jaar kamperen voor minima?

Actueel 603 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zomer startte Arie Waijenberg een crowdfundingactie op om geld en spullen in te zamelen voor een camping.

Het is de bedoeling om kinderen, van ouders die dat minder makkelijk kunnen betalen, toch mogelijk te maken om in hun vakantie te kunnen kamperen. Op 28 september is Arie Waijenburg te vinden op het Cultuurplein tijdens Burendag. In samenwerking met 'Fijn je te zien' de kledingbank en de fietsenbank is er gelegenheid om vragen te stellen over de voortgang van het project, je aan te melden als vrijwilliger, of te kijken wat er nog nodig is om het plan voor de camping te laten slagen. Hoewel de crowdfundingactie nog geen financiële donaties bracht, is er inmiddels al wel wat materiaal geschonken en denkt Camping 't Weergors in Hellevoetsluis mee over het bieden van een locatie.

Er wordt gedacht om een 'kinderkampeerweek' te organiseren in de laatste weken van de volgende zomervakantie. Hoewel de plannen nog in ontwikkeling zijn, krijgt het langzaam vorm. Voor meer informatie en donaties https://www.facebook.com/ArieWilma/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant