Jan Herman, Toos en Alexandra
Jan Herman, Toos en Alexandra Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Blanche Art Productions 'Alles voor Kunst'

Actueel 920 keer gelezen

Hellevoetsluis - "Wij zijn op dit moment op de bovenverdieping bezig kantoorruimte te maken; het atelier waar Toos les geeft wordt hier nu deels voor gebruikt", vertelt Jan Herman Witte. Ruim twee jaar geleden besloten ondernemers Jan Herman en Toos Witte en hun dochter Alexandra Groeneveld het huidige pand aan de Rijksstraatweg grondig te gaan verbouwen en geschikt te maken voor de Kunstuitleen én Blanche Art Productions.

Tijdens een rondleiding door het pand wordt duidelijk hoeveel werk er al is verzet. Zo is de werkplaats aan de voorzijde helemaal klaar, en verschillende ruimtes waar kunstwerken tentoongesteld worden zijn ook al in gebruik. "We hebben het voor onze klanten overzichtelijker gemaakt om kunstwerken te zoeken; elke kunstenaar heeft een deel van de wand", zegt Alexandra.

Jan Herman: "Een van de redenen dat ik de verbouwing zelf doe is dat we zo ongelofelijk veel spullen hebben, dat kun je een aannemer niet aandoen. We zijn continue bezig spullen over te brengen van de ene naar de andere ruimte.We zijn nog niet klaar maar het vordert". Zodra dit enorme project klaar is zal Kunstuitleen op het Evertsenplein sluiten en kunnen alle kunstwerken overgebracht worden naar het pand aan de Rijksstraatweg.

Kunst voor een prikkie?
Blanche Art Productions verkoopt en restaureert kunstwerken. Ook kunt u werken in laten lijsten. De collectie van de Kunstuitleen is deels in de uitverkoop. Schildert of tekent u zelf graag; u kunt hier terecht voor alle materialen en gereedschappen. Daarnaast kunt u workshops en lessen volgen in het atelier. De gehele uitleen- én verkoop collectie kunst en cadeaus van Blanche Art Productions kunt u inzien via de catalogus van Kunstuitleen Hellevoetsluis. Wilt u meer weten kijk dan op: http://www.allesvoorkunst.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant