Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

OHVV verplettert NBSVV met 8-0

Actueel 443 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV heeft de tweede poulewedstrijd om de districtsbeker tegen NBSVV uit Nieuw-Beijerland met liefst 8-0 (6-0) gewonnen.

''Het liep best goed, hadden zelfs dik in de dubbele cijfers kunnen winnen, maar je moet met de jonge groep die in het veld stond wat te wensen over houden'', sprak trainer Mark van Os zijn tevredenheid uit. ''De groep die er tegen NBSVV stond had een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. Met deze jonge gasten winnen tegen een ploeg dat vorig jaar nog meedraaide in de top van de vierde klasse best knap.'' Ramon de la Haye bracht in de negende minuut in één minuut tijd de stand op 2-0, waarna Ferdi de Ronde, Jarno Huisman, Joost de Graaff en Roan Leter de ruststand bepaalden op 6-0. Jarno Huisman bracht met twee treffers de eindstand op 8-0. ''We willen het Zuidland zaterdag zo moeilijk mogelijk maken.''

OHVV: Melvin Vlietstra; Damian Tuinfort (71. Kai Benschop), Joost de Graaff, Dylan van Loosdrecht, Tim van Mourik; Gavin van Dort, Roan Leter, Mitco Milojevic (46. Niek Wageveld); Ramon de la Haye; Jarno Huisman, Ferdi de Ronde (82. David Keijzerwaard).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant