Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeysters HC Voorne delven onderspit tegen HV Spijkenisse

Actueel 603 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne zijn het seizoen in mineur begonnen door de derby tegen HV Spijkenisse door een treffer van Jillian Veelo vlak voor tijd met 0-1 (0-0) te verliezen.

''We hebben de wedstrijd op een schlemielige wijze verloren'', sprak de debuterende coach Jeroen van Duijvenbode zijn teleurstelling uit. De HC kwam in de eerste helft goed uit de startblokken, kreeg ook kansen, maar onder andere Frederique Faassen en Merel Geilvoet hadden pech in de afwerking. ''We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar hebben het in de eerste helft laten liggen. Spijkenisse kwam in de tweede helft wat meer aan de bal, maar hadden het geluk mee in de slotfase. Het was fantastisch om voor de eerste keer op het waterveld te mogen spelen. Des te jammer dat de meiden zichzelf met het goede spel niet wisten te belonen. De afwerking is voor ons een punt om deze tijdens de eerstvolgende training en naar de volgende wedstrijd mee te nemen.'' Bij HC Voorne ontbrak Joleijne de Bruijne. De Hellevoetse hockeysters spelen zondag de uitbeurt op De Krom in Katwijk tegen Catwijck op een zandveld.
HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland, Floor van Heukelen; Anne Kerklaan, Sam van Nieuwenhuijze, Jaimy Hoogerwaard; Noëlle Jansen, Merel Geilvoet, Brittney Hoogerwaard. Liz van den Wollenberg, Joy van Balen, Daisy Boers en Frederique Faassen kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant