De briefschrijver is de vrijwilligers zeer erkentelijk.
De briefschrijver is de vrijwilligers zeer erkentelijk. Foto: Stock

Lezers schrijven: Hulde aan de vrijwilligers

Actueel 401 keer gelezen

Fijn dat er veel mensen een hobby hebben om als vrijwilliger, verkeersregelaar of EHBO-er bij evenementen aanwezig te zijn.

Afgelopen zondag was ik met mijn vrouw aan het fietsen. Toen we ongeveer bij vuurtoren reden, kreeg mijn vrouw, de achter mij reed in verband met de drukte daar, het plotseling benauwd. Verkeersregelaars die daar stonden, tijdens de Vestingloop, hadden dat in de gaten en vingen mijn vrouw op en gaven haar te drinken en riepen een EHBO' er op. Deze vond het nodig dat ze naar de EHBO-post werd gebracht waar een dokter aanwezig was. Een van de vrijwilligers bracht ons met zijn auto naar het Zuidfront waar de post was, andere vrijwilligers brachten ook de fietsen daarheen. Nadat de dokter haar uitvoerig had onderzocht en mijn vrouw volledig tot rust was gekomen konden we naar huis, nadat we onze zoon hadden gebeld om ons op te halen. Gelukkig is alles goed afgelopen, maar we zijn heel dankbaar dat deze mensen ons heel goed hebben geholpen.
A.Keus

Voor deze rubriek komen brieven in aanmerking waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'. Plaatsing hoeft niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant