Jordy Braber de architect, die FC Vlotbrug tegen Goudswaardse Boys naar de overwinning loodste. Archieffoto Theo van Kralingen. Foto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug haalt uit tegen Goudswaardse Boys

Actueel 667 keer gelezen

Goudswaard- FC Vlotbrug heeft in de eerste poulewedstrijd om de districtsbeker met een 0-6 (0-4) score flink uitgehaald tegen vierdeklasser Goudswaardse Boys.

''We weten eindelijk weer het netje te vinden'', sprak Richard Koutstaal zijn tevredenheid uit over het scorend vermogen van zijn team. ''Hoewel het ook dik in de dubbele cijfers had kunnen zijn, maar 0-6 is uiteindelijk toch ook een aardige score. Het was duidelijk eenrichtingsverkeer, maar bij vlagen werd er vooral in de eerste helft goed gecombineerd. In de tweede helft ebde de concentratie wat weg, maar over de hele wedstrijd gezien hebben de mannen goed gespeeld.'' Sjors Allersma brak na krap twintig minuten spelen het verzet van de Beijerlanders. Clint van de Veerdonk, Oussama Nahri en Bart Bergwerf hielpen de FC aan een 0-4 ruststand, waarna Clint van de Veerdonk en Shenomar Pers de eindstand bepaalden op 0-6. De kersverse derdeklasser bekert zaterdag op het sportpark Kooistee tegen Flakkee.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Bart Bergwerf, Jordi van der Kooij, Bram Scheringa, Muhammed Baydar; Siméon Seghers (60. Wesley Abbo); Sjors Allersma (75. Shenomar Pers), Oussama Nahri (46. Jordy Henderikx), Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Jordy Braber.