Foto: Monique Jongenelen
Foto: Monique Jongenelen Foto: Monique Jongenelen

Jaarlijkse Pompoenfair op Bleijkersbolwerk in Brielle

Actueel 605 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt de pompoenfair weer plaats op het Bleijkersbolwerk te Brielle.

Een ruime streekmarkt, ambachten en ruim 120 soorten pompoenen en kalebassen, georganiseerd door de Brielse Belangenvereniging samen met Kwekerij Roest. Zaterdag 7 september om 10.00 uur gaan de deuren open. Jong en oud zijn welkom en de entree is helemaal gratis. Op de streekmarkt vind je brocante, streekproducten en huis- en tuindeco. Veelal ondernemers uit de regio, soms van wat verder weg vanwege het unieke product. Sommige exposanten laten ter plekke hun ambacht zien, zoals de glaskralenblazer, de bakker en de mandenvlechter. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, ook voor kinderen.

En geniet ook van al het lekkers op het horecaplein! Met onder andere poffertjes en ijs, rabarberbubbels, stroopwafels en smoothies, kom je niks te kort.
De Pompoenfair is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur open.
Het Bleijkersbolwerk is gelegen aan het Scharloo, binnen de vesting van Brielle. Kom lopend of met de fiets! Kom je toch met de auto? Parkeren gaat het best op het parkeerterrein aan de Thoelaverweg. Parkeren is gratis, je loopt in 5 minuten naar het evenemententerrein.

www.beleefbrielle.nl/pompoenfair

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant