Afbeelding

Mamacafé en massage

Actueel 380 keer gelezen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Dit is er binnenkort te leren en beleven:

Het Mamacafé is een plek waar je, samen met je kind, van harte welkom bent. Je kunt iets lekker drinken, in contact komen met andere (groot)ouders en maandelijks is er een leuke workshop of wordt er een thema besproken. Daarnaast is er een jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin aanwezig, bij wie je terecht kunt voor al je vragen over opvoeding of ontwikkeling van je kind. Woensdagochtend 11 september wordt er een workshop dreumes en peutermassage gegeven.Hoe kun je speciaal contact met je kind maken? Door je kind te masseren! Carla de Pijper van Moeki leert je in deze introductie workshop hoe je je kind kunt laten genieten van een massage. Je gaat zelf aan de slag met je dreumes of peuter en Carla geeft je tips en trucs. Vanaf 10 uur ben je welkom bij het Mamacafé, de workshop is van 10.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis, wees wel op tijd. En neem een badlaken mee! Je komt toch ook? De thee en koffie staat klaar! Woensdag 11 september | 10.00-12.00 uur | Toegang gratis.

Dreumes en Peutermassage
De smaak te pakken gekregen na de introductieworkshop tijdens het mamacafé? Geef je dan op voor de cursus dreumes en peutermassage! Massage zorgt voor ontspanning en een goede doorbloeding. Daarnaast stimuleert massage de sociale ontwikkeling, het concentratievermogen, motoriek, lichaamsbesef en ontwikkeling van de zintuigen. Bij de cursus Dreumes- en Peutermassage worden spelletjes, muziek, liedjes en massage gebruikt om op een leerzame, leuke en respectvolle manier onze kindjes te helpen hun eigen lichaam te leren ontdekken, voelen, grenzen aan te geven en grenzen van anderen te respecteren. Startdatum cursus: woensdag 18 september | 10.30-11.30 uur | aantal lessen: 4 | toegang € 32,- / 5% korting voor bibliotheekleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant