Afbeelding
Foto: PR

'Genieten OP Voorne-Putten'

Actueel 386 keer gelezen

In deze editie van Genieten OP Voorne-Putten lees je alles over leuke activiteiten op Voorne-Putten in de maand september. 

In het weekend van 14 tot 15 september gaat het er 'wild' aan toe op de wallen in Hellevoetsluis tijdens Open Monumentendag. Het thema van Open Monumentendag dit jaar is namelijk 'Plekken van Plezier'.  Wild op Wallen, waarbij je kunt kamperen of logeren op unieke locaties waar dat anders niet is toegestaan sluit hier goed bij aan. Naast het bezoeken van de monumenten die gratis toegankelijk zijn op Open Monumentendag heeft Wild op de Wallen ook een heel actief en avontuurlijk dagprogramma gemaakt. Zo kun je 'heel avontuurlijk' insecten eten, de Bunker escape of de Kampvuur Challenge doen. Leuk om met de hele familie te doen en niet alleen gasten maar iedereen kan die dag hieraan meedoen, je betaalt dan € 5,- per kind (ouders/ begeleiders en kinderen dan 6 jaar mogen gratis meedoen). Met je Voorne-Putten Pas krijg je het tweede kaartje gratis. Kijk voor alle informatie en het boeken van een slaapplek op https://www.wildopdewallen.nl/ je kunt kiezen uit acht verschillende locaties en er zijn in totaal wel honderdvijftig slaapplekken.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen deze maand. Zo kun je dit weekend in Oostvoorne genieten van alle mooie creaties tijdens de jaarlijkse Lampionoptocht. Op 7 en 8 september kunt u de Pompoenfair bezoeken in Brielle; een bruisende lifestyle fair met ambachten en ruim 120 soorten pompoenen en kalebassen. En op zondag 8 september wordt er een gezellige Ladiesmarkt gehouden in Spijkenisse. 

Kijk voor meer leuke uitjes en inspiratie op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne-Putten!

Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op https://www.opvoorneputten.nl/

'Genieten OP Voorne-Putten' is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant