Afbeelding
Foto: PR

Zomerpicknick bij Wilde Weide Speelbos

Actueel 548 keer gelezen

Hellevoetsluis - De zomervakantie is weer voorbij! En natuurspeeltuin Wilde Weide Speelbos heeft iedere week iets georganiseerd voor de kinderen die lekker buiten wilden spelen.

Zo was er onder andere een workshop eetbare planten, een speurtocht, spetterdag en een ridder en prinsessenfeest. Zaterdag werd de activiteiten-reeks afgesloten met een Eind Zomervakantie Picknick. Ruim 25 kinderen met aanhang en ouders genoten in het zonnetje van allerlei lekkers dat door de Jumbo was gesponsord. Henny Bijl van de Stichting Anders Spelen vertelde dat de kinderen hebben genoten. De zomervakantie is nu voorbij, maar de speeltuin blijft natuurlijk wel geopend. Het recent geopende blote voetenpad is een succes en ook het spelen rond de waterbaan is uiteraard een topper in de zomer. Henny verklapt dat het nieuwste project van de natuurspeeltuin een rolstoelschommel zal zijn. In samenspraak met de gemeente wordt hard gewerkt om deze unieke ervaring voor rolstoelgebonden kinderen te realiseren.

Zet zaterdag 19 oktober vast in je agenda! Dan is er herfstknutselen van 14 – 16 uur. Er worden dan vogelbollen gemaakt. Sint-Maarten wordt op 9 november gevierd. Like de Facebookpagina van Stichting Anders Spelen en je mist niks meer.
De natuurspeeltuin kan nog enkele vrijwilligers gebruiken. Ga eens langs of maak een afspraak via info@stichtingandersspelen.nl of bel 0181-315689.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant