Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Kinderen genieten van oud-Hollandse spelletjes Droogdok Hellevoetsluis

Actueel 836 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op woensdag 7 augustus heeft de Rotary Club Voorne Putten weer een leuke spelletjesmiddag georganiseerd voor kinderen.

Het was voor veel kinderen die niet op vakantie zijn ook dit jaar weer een geslaagde middag. De Rotary Club Voorne-Putten had namelijk een leuke verrassing in petto: bij het Droogdok in Hellevoetsluis kon iedereen tussen vier en twaalf jaar vanmiddag meedoen met allerlei Oud-Hollandse spelletjes. Dat was weer eens iets anders dan voor de tv zitten of achter de tablet. Het Droogdok was zodanig afgezet dat de kinderen veilig konden spelen.

Zo konden de kinderen, en hun ouders, meedoen met zaklopen, stokjes racen, de wiebelbak, blik gooien, het gatenkaasspel , ring gooien en nog veel meer leuke spelletjes. Dit gaf natuurlijk veel lol en gezelligheid. De spelletjes werden begeleid door vrijwilligers van de Rotary Club en was dankzij een groot aantal sponsoren helemaal gratis. Tussen het spelen door konden de kinderen heerlijk genieten van een oud-Hollandse pannenkoek, een verkoelend ijsje of een lekker verfrissend ouderwets lekker glaasje ranja.

De middag werd mede mogelijk gemaakt door Farm Frites, Ooms makelaars, Citta Romana, De Ijswinckel, Scooter Boutique, De Kokerij, Restaurant 't Karrewiel, Vibers, JRM Medical en Tandartspraktijk Levels.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant