Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen
Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen Foto: Wil van Balen

Oud-Hollandse spelletjes in het Droogdok

Actueel 635 keer gelezen

Op woensdag 7 augustus heeft de Rotary Club Voorne Putten een leuke spelletjesmiddag georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Hellevoetsluis - Voor alle kinderen die niet op vakantie zijn heeft Rotary Club Voorne-Putten een leuke verrassing in petto: bij het Droogdok in Hellevoetsluis wordt een superleuke spelletjesmiddag georganiseerd. Voor kinderen van 4-12 jaar staan er allerlei Oud-Hollandse spelletjes klaar. Zo kunnen de kinderen, en hun ouders, meedoen met zaklopen, stokjes racen, de wiebelbak, blik gooien, het gatenkaasspel , ring gooien en nog veel meer leuke spelletjes. De spelletjes worden begeleid door vrijwilligers van de Rotary Club en deelname is dankzij een groot aantal sponsoren helemaal gratis, terwijl je ook nog getrakteerd wordt op wat lekkers. Je kunt genieten van een heerlijk oud-Hollandse pannenkoek, een verkoelend ijsje of een heerlijk verfrissend ouderwets lekker glaasje ranja.

Kom dus op woensdag 7 augustus naar het Droogdok Jan Blanken, Droogdok 5 te Hellevoetsluis, van 13.00 tot 17.00 uur*. De middag wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Frites, Ooms makelaars, Citta Romana, De Ijswinckel, Scooter Boutique, De Kokerij, Restaurant 't Karrewiel, Vibers, JRM Medical en Tandartspraktijk Levels. *deelname alleen onder begeleiding van een volwassene en op eigen risico.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant