KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Pedicurepraktijk Absolute Care

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Klimop-opleidingen te Rotterdam.
Na de basisopleiding Voetverzorging in 2005 heb ik de certificaten voor de Diabetische voet en Reumatische voet behaald. In 2013 ben ik begonnen met de uitgebreide opleiding Medisch Pedicure. Alle modules van deze opleiding heb ik inmiddels met een positief resultaat behaald.
Verder heb ik de cursus Medical Taping voor de voet, de cursus Cosmetische voetverzorging, de cursus Hotstone voor bovenbeen onderbeen & voet en de cursus onderbenen harsen gevolgd. Dit alles heb ik met goed gevolg afgesloten. Ook heb ik de opleiding voetzonereflex therapie met een diploma afgerond.


Nattechniek Ik ben aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor pedicures, ProVoet. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Ieder lid van Provoet ontvangt iedere maand het vakblad Podopost waar zeer veel informatie over nieuwe ontwikkelingen in staan. Verder organiseert Provoet lezingen, workshops, congressen en studiedagen. Hierdoor kunt u er van uit gaan dat een pedicure die aangesloten is bij Provoet alle mogelijkheden zal benutten om in dit vak vakkundig te werk te gaan.

Contactgegevens

Marter 101
3225RJ Hellevoetsluis

Tel: 06 16343109
www.absolutecare.nl/