Afbeelding

Fotocursus Betty Cambier

donderdag 25 april 2024 0:00

Vierpolders - Stichting ’t Dijckhuis organiseert van donderdag 25 april tot en met donderdag 30 mei een fotocursus met Betty Cambier. Betty is een bekende binnen onze regionale fotowereld. Reeds vele jaren is het haar beroep en tevens passie. Graag wil zij in ’t Dijckhuis in een vijftal avonden geïnteresseerde mensen helpen om hun hobby te verbeteren.

Met de moderne camera’s is het heel goed mogelijk om prachtige foto’s te maken op de automatische- of program stand, echt geen enkel probleem. Wat er echter binnen in de camera gebeurt is eigenlijk een klein wonder waar de meeste mensen absoluut geen idee van hebben. Er zijn veel verschillende factoren die allemaal samen een geslaagde foto opleveren. De belichting moet in orde zijn, de scherpstelling, het gekozen standpunt is belangrijk en de uitsnede van het beeld, alles telt mee.

De cursus is bedoeld om die verschillende factoren, waar we invloed op kunnen uitoefenen, te leren kennen en gebruiken. Verdere informatie en opgeven kunt u via www.dijckhuis.nl . Geef je snel op voor deze mooie cursus, want er zit ook een maximum aan het aantal deelnemers