Afbeelding

Indoor markt met lokale ondernemers, live muziek en foodtrucks

zondag 21 april 2024 11:00

Zwartewaal - De Brielse Boer presenteert op zondag 21 april van 11.00 tot 17.00 uur Markt & Muziek. Een markt met lokale ondernemers, producten, etenswaren en live muziek. De toegang is gratis.

Inmiddels is bekend dat er lokale talenten voor de muzikale omlijsting gaan zorgen, waaronder FAURE, Rachel Fiole en Kevin van Otterloo. Brielse Boer biedt hiermee ruimte aan groeiende en bloeiende muzikanten. De muziek is mogelijk gemaakt door Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Zelfs als het die dag minder goed weer is, is dit een leuk uitje. De markt en de optredens worden namelijk binnen in de gerenoveerde, monumentale schuur gehouden. Jonge bezoekers kunnen zich laten schminken en er zijn suikerspinnen te koop.

Lokale producten die er aangeboden worden zijn onder andere: etenswaren, thee, geurmengsels, bier, kaas, rabarberbubbels, tweedehands spullen, handgemaakte producten, wenskaarten, kinderkamer decoraties, handgemaakte sieraden, fashion, meel- en broodmixen, bamboe sokken, vintage woonaccessoires en speelgoed, handgemaakte tassen, riemen en etui’s, biologische schoonmaakproducten, paardencoaching en nog veel meer!

Op brielseboer.nl/activiteiten-agenda en op hun social media pagina’s vind je alle informatie over de markt. Kom je met de auto, navigeer dan naar Buitengronden 7, Zwartewaal.