Afbeelding

Fotoworkshop Voornes Duin

zondag 14 april 2024 10:00

Voorne aan Zee - Als men graag met een fototoestel de natuur verkent en nog nooit Voornes Duin heeft bezocht, of juist regelmatig komt maar meer wil leren over fotografie, biedt deze gelegenheid een unieke kans om het uitgestrekte duingebied met zijn bijzondere planten- en diersoorten te ontdekken. De workshop combineert de expertise van fotografe Louise Poortvliet (https://www.louisepoortvliet.nl) met die van de boswachter van Natuurmomenten. In een kleine groep worden deelnemers ondergedompeld in de basisprincipes van fotografie, zoals compositie, perspectief en instellingen, en gaan ze hiermee direct aan de slag. Voor deelname aan deze activiteit is vooraf aanmelden vereist. Tickets zijn verkrijgbaar op www.natuurmonumenten.nl/agenda (locatie Rockanje). De workshop begint om 10.00 uur bij Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers en eindigt drie uur later op dezelfde locatie.