Afbeelding

De Onvergetelijke Kookclub

dinsdag 27 februari 2024 17:00

Brielle - Elke vierde dinsdag van de maand zal er vanaf nu een kookclub zijn voor mensen met Dementie? De onvergetelijke kookclub wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland, in samenwerking met scholengemeenschap Maerlant te Brielle.

De Onvergetelijke Kookclub Brielle vindt elke vierde dinsdag van de maand plaats in scholengemeenschap Maerlant te Brielle. De activiteit begint om 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur, waarbij Bea van der Wilk, bestuurslid en coördinator van de Onvergetelijke Kookclub, de avond in goede banen leidt. Vooraf bereiden de kok en vrijwilligers al het een en ander voor.

De kookclub biedt een gevarieerd programma, waarbij deelnemers samen koken, de tafel dekken, gezamenlijk eten en opruimen. Onder begeleiding van een professionele kok van scholengemeenschap ‘Maerlant’ en enthousiaste vrijwilligers, zorgt de Onvergetelijke Kookclub voor een ontspannen sfeer waar ervaringen kunnen worden gedeeld.

De bijdrage voor deze onvergetelijke avond is €10,- per persoon. Dit omvat een welkomstdrankje, een hapje, een drie-gangenmaaltijd en afsluitende koffie of thee. Aanmelden kan via kookclub.brielle@alzheimersvrijwilligers.nl, waarbij deelnemers met hun naaste worden aangemoedigd zich samen in te schrijven. Er is plaats voor tien koppels, oftewel 20 personen, per avond. Bij voedselallergie wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

U komt toch ook? Er is nog plaats op 27 februari aanstaande.

U kunt inschrijven via kookclub.brielle@alzheimersvrijwilligers.nl